2014. április 24., csütörtök

Naputánjáró csángó társasjáték - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

100 könnyű és 100 nehezebb kérdés, 100 település, jó szórakozás!  A játékot 3-6 fő (vagy csoport) játszhatja. Az önálló részvétel 12 éves kortól ajánlott, de segítséggel kisebbek is játszhatják. Reméljük, hogy sokan fogják örömüket lelni a játékban, ami egy csángó mesével kezdődik: „ Vót eccer, hol nem vót, valami magas hegyek között, vót egy nagy-nagy hely, mit úgy híttak, hogy Csángófőd, s vót ott egy király s egy királyné, s vót nekik egy országik mit úgy híttak: Naputánjáró. Azét hítták Naputánjárónak azt az országot, met erőst sok napraforgó …   nőtt ott. Az emberek békességbe vótak egyik a másikval, szerették egyik a másikat, még az idegenyeket es béfogadtak maguk közé, olyan jó emberek vótak… ”   Bebarangolhatjuk Csángóföld központi részét egy stilizált moldvai térképen, a Szeret, a Tatros és a Tázló mentén, és útközben ismereteket szerezhetünk a moldvai csángó-magyar szavakról és kifejezésekről, valamint különböző témakörökből (történelem, földrajz, néprajz, hagyományok, gasztronómia, irodalom, művészetek, stb. ) A játékot izgalmasabbá teszi két negatív és egy pozitív szereplő a csángó hiedelemvilágból.
Szállítási, fizetési feltételek
Az adásvételeket elsősorban postai úton szeretném rendezni. Úgy gondolom, mindenkinek az az érdeke, hogy akár elad, akár vásárol, a lehető leggyorsabban bonyolítsa le az üzletet.  
A postázást a mindenkori postai díjszabások szerint intézem, a küldeményeket ajánlva adom fel (Kivéve akkor, ha a vevő ezt kifejezetten nem így kéri. Ebben az esetben viszont nem tudom garantálni a küldemény pontos és sértetlen célbaérését. ). A csomagolásért pluszköltséget nem számítok fel.  Postázni csak a termék árának és postaköltségének megérkezése után tudok, a csomagokat hétfőnként viszem a postára.  
Utánvéttel sajnos semmilyen esetben sem tudok postázni.
Személyes találkozóra kizárólag a Ferenciek terén van lehetőség!  Kérlek Benneteket, hogy ha a termék átvételével kapcsolatban bármilyen kérdésetek van, vagy a fentiektől el szeretnétek térni, még vásárlás előtt beszéljük ezt meg!  A vásárlás lebonyolítására 5 nap áll rendelkezésre!


Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Az aukció vége: 2014-05-14 06:57
. Naputánjáró csángó társasjáték - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése