2015. április 1., szerda

KINDER LUUF BALZSAM - Jelenlegi ára: 1 460 Ft

A Kinder LUUF(R) Balzsam régóta bevált illóolajokat tartalmaz eukaliptuszolajból, kakukkfűből és különböző fenyőfajták gyantabalzsamaiból. Küls? leg, bedörzsölésre 3 éves kortól, inhalációra 6 éves kortól alkalmazható a balzsam. Meghűléses betegségek, köhögés, nátha, torokgyulladás külső kezelésére. Gyógyszernek nem min? sül? gyógyhatású készítmény, melynek hatását irodalmi adatok igazolják. A készítmény illóolaj-komponenseit külön-külön is régóta alkalmazza a népgyógyászat és a gyógynövény-terápia, els? sorban, mint a házi betegápolás kedvelt hurutoldó és légúttisztító házi-szereit. Az illóolajok a b? rön keresztül is felszívódva - a vérkeringésbe jutva - a légz? szervekben választódnak ki. A balzsam hatákonyságához hozzájárul, hogy a test-meleg hatására az illóolajokból aromás g? zök szabadulnak fel. Az illóolajok enyhe hörg? -görcsoldó hatására csökken a köhögési inger és a légzés is könnyebbé válik. A hát b? rére dörzsölt balzsam hatóanyagai a b? r vérátáramlásást is fokozzák. OGYI-548/1995 
Vásárlási, fizetési feltételek:
Kizárólag átutalást (házibank, netbank) és utánvétes fizetést  fogadunk el, Banki/Postai készpénz befizetést/Rózsaszín csekket ill. egyéb NEM!
Átutalásnál az automatikus emailban küldött rendelés azonosító számot feltétlenül adja meg a közlemény rovatba, ellenkező esetben előfordulhat, hogy nem tudjuk visszakeresni a rendelését ill. nem tudjuk megállapítani melyik vásárló utalása! Ebben az esetben nyilvánvalóan nem tudjuk a terméket postázni ill. Önt sem tudjuk értesíteni, hiszen nincs kiindulópontunk!
A rendelések feldolgozása 1-2  munkanapot vesz igénybe, szállítás a vételár számlára érkezését követő 2. munkanaptól kezdődik!
Postázás:
Megrendelése után a házhozszállítás postai csomag formájában történik.  
A posta díjszabása a magyar posta honlapján megtalálható.
Az ismerj+ oldalunkon is megtalálja a szállítási, fizetési feltételeket, amelyeket vásárlásával elfogad:
http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=9080872&am=9080872
Kellemes Vásárlást Kívánunk!


Jelenlegi ára: 1 460 Ft

Az aukció vége: 2015-04-21 12:46
. KINDER LUUF BALZSAM - Jelenlegi ára: 1 460 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése